Νέο Mercedes T-Class Minibus

Mercedes T-Class Mini Bus Rental Thessaloniki

Νέο Mercedes T-Class Minibus

Ξεκίνησαν οι δοκιμές του νέου mini bus της Mercedes.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι δοκιμές της νέας T-Class, που θα αποτελέσει ένα πολυτελές επιβατικό με το οποίο η Mercedes θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει στον χώρο των minibus.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το πολυμορφικό μοντέλο της γερμανικής εταιρείας αναμένεται να βγει στις αγορές εντός του 2022.

Στόχος των ανθρώπων της Mercedes είναι να δημιουργήσουν ένα μίνι βαν το οποίο θα ξεχωρίζει για την πολυτέλεια, την άνεση και την ασφάλεια που θα παρέχει στους επιβάτες του και θα βρίσκεται μεταξύ των πρώτων επιλογών είτε από ιδιώτες είτε από εταιρείες ενοικιάσεων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων κ.ο.κ..

Από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο φαίνεται πως το νέο Mercedes T-Class minibus θα έχει ογκώδες αμάξωμα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει έως τρεις σειρές καθισμάτων και άρα δυνατότητα μεταφοράς 7 συνολικά ατόμων.

Σε ό,τι αφορά τον κινητήρα, το νέο mini bus της Mercedes θα είναι διαθέσιμο τόσο με βενζινοκινητήρα όσο και με πετρελαιοκινητήρα, ενώ δεν αποκλείεται οι Γερμανοί να ρίξουν στο παιχνίδι και αμιγώς ηλεκτροκίνητες εκδόσεις.