ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ (LEASING)

Ο θεσμός της Χρονομίσθωσης καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα όπου και άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστός.

Η Χρονομίσθωσης ενδείκνυται όταν το κόστος απόκτησης και συντήρησης του οχήματος είναι ιδιαίτερα υψηλό και η επιχείρηση δεν είναι σίγουρη ότι θα το χρησιμοποιήσει στο μέλλον.
Η νέα αυτή μορφή μίσθωσης ήταν άγνωστη πριν μερικά χρόνια. Εμφανίστηκε εξαιτίας της αυξανόμενης οικονομικής δραστηριότητας.

Ιδιαίτερα οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (π.χ.: βιοτεχνίες, courier, catering) προσφεύγουν στην σύμβαση μακροχρόνιας μίσθωσης.

Έτσι εξασφαλίσουν τη δυνατότητα να κάνουν νέα ανοίγματα στο χώρο δραστηριοποίησης τους χωρίς να υποβληθούν σε εκταμίευση μεγάλων κεφαλαίων ή σε δυσβάσταχτους όρους δανειακών συμβάσεων.


Η σύμβαση μακροχρόνιας μίσθωσης (leasing) αποτελεί μια εναλλακτική και ιδιαίτερα συμφέρουσα μορφή χρηματοδότησης για την επιχείρηση ή τον επαγγελματία που θα προσφύγει σ’ αυτή.

Η Χρονομίσθωση (leasing) είναι μια σύγχρονη εναλλακτική μορφή μέσο μακροπρόθεσμης μίσθωσης που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ανανεώσουν, εκσυγχρονίσουν, και να επεκτείνουν τον στόλο Επαγγελματικών αυτοκινήτων τους. Δεν απαιτείται η διάθεση ίδιων κεφαλαίων ή προσφυγή στο δανεισμό.

Τα Οικονομικά προγράμματα Χρονομίσθωση, για Εταιρείες και Ελ. Επαγγελματίες, της rentavan-thess.gr σας επιτρέπουν να αποκτήσετε τα ελαφρά φορτηγά Ψυγεία τύπου βαν – van, μικρού η μεγάλου όγκου, με μεικτό φορτίο έως 3,5 τόνους, άμεσα, εύκολα και γρήγορα.

Δεν απαιτούνται πιστοληπτική έλεγχοι στις τράπεζες η στον Τειρεσία.

Ενημερωθείτε στο +30 231 700 8 700