Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΕΙΝΗ EKO DIESEL AVIO

Τα νάα προσθέτα τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με το νέο EKO Diesel Avio Filter δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για το Diesel Avio καύσιμο της ΕΚΟ και εφαρμόζουν την τεχνολογία των φίλτρων αεροσκαφών στο πετρέλαιο κίνησης!

Το ειδικό φίλτρο (Αvio Filter) που είναι εγκατεστημένο στις αντλίες καυσίμου DIESEL Avio, είναι ένα τεχνολογικά προηγμένο φίλτρο, που διασφαλίζει την καθαρότητα των καυσίμων στο επίπεδο καθαρότητας των καυσίμων των αεροσκαφών.

Eko Avio Diesel Filter

Σας εξασφαλίζει:

  • Μεγαλύτερη επιτάχυνση, μείωση θορύβων και κραδασμών, χάρη στον αυξημένο αριθμό κετανίων.
  • Μηδενική απώλεια ισχύος του κινητήρα σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας του και σε όλο το εύρος  των στροφών του (σύμφωνα με το τεστ κινητήρα CEC F-98-08 που έχει καθιερωθεί για τους  σύγχρονους common rail κινητήρες Diesel).
  • Εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού του κινητήρα, άρα και μείωση της κατανάλωσης καυσίμου  για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.
  • Πλήρη επαναφορά της ομαλής λειτουργίας του κινητήρα με 2 γεμίσματα. Με 5 γεμίσματα, πλήρη  εξαφάνιση των εσωτερικών εναποθέσεων στα μπεκ.
  • Aποτελεσματική αντιαφριστική, αντιδιαβρωτική και αντιοξειδωτική προστασία χάρη στα ειδικά  τεχνολογικά προηγμένα βελτιωτικά πρόσθετα.